spansk

Hola hermana como estas como as pasado en su trabajo espero todo bién Nely yo estamos bién gracias a dios saludos para tus hijos cuidate hermana SUN 7:23 PM MON 2:03 AM Hola hermano gracias por tu mensaje. tambien estoiy bien , despues de mi trabajo trando te tapar de donde entra el agua al sotano. es un gusto de saber que tu y Nely estan bien.

norsk

Hei søster, hvordan har du det, hvordan har du vært på jobben? SØN 19:23 MÅN 02:03 Hei bror, takk for meldingen din. Jeg har det også bra etter arbeidet mitt med å prøve å dekke deg fra der vannet kommer inn i kjelleren. Det er hyggelig å vite at du og Nely har det bra.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)